Loopbaan coaching, wie ben ik? Wat wil ik zijn?

De loopbaan coaching bij Desert Rose vindt plaats aan de hand van vier vragen:
Wie ben ik? Wat wil ik zijn? Wat wil ik doen/hebben? Wat wil ik geven?
Op deze vragen gaan we samen antwoord vinden doormiddel van vijf coaching gesprekken.
Dit doen we door te werken met allerlei materialen en oefeningen.
Het coaching traject is een ontdekkingsreis naar jouw missie in het leven. Hierin ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn, hoe je met dingen omgaat en hoe je je tegenover anderen gedraagt. Ook leer je waar je eventuele beperkende overtuigingen liggen en hoe je deze kan overwinnen om te komen tot jouw doel. Aan het einde van dit traject heb je een duidelijk stappenplan om de gewenste veranderingen ook daadwerkelijk in te zetten.

Het pakket kost 400,- ex btw. (wordt vaak vergoed door de werkgever.)

Interesse? Vul het contactformulier in op de website in en wij nemen contact met je op.

Er is een daad die alleen wij kunnen verrichten en alleen op dit moment, en dat is onze opdracht.      
De optelsom van de opdrachten is de zin van ons leven, de bedoeling van ons bestaan, het verhaal dat wij geroepen zijn te schrijven. God’s oproep, zijn appel, is bijna niet te horen. De stem van een zachte stilte (1 kon 19:12) als de stem die wij alleen kunnen horen als we luisteren. Maar hij is er en als wij, op gezette tijden in ons leven, een stilte in de ziel creëren, zullen we hem horen.

Er bestaat geen leven zonder opdracht, geen mens zonder talent, geen plaats zonder een fractie Goddelijk licht dat wacht om ontdekt en bevrijd te worden, geen situatie zonder de mogelijkheid tot heiliging: geen moment waar geen appel van uitgaat. Het kan een leven lang duren om deze dingen te leren ontdekken, maar als we dat eenmaal geleerd hebben, beseffen we achteraf dat er maar een ding voor nodig was: het vermogen om te luisteren. Wanneer God roept ,fluistert hij onze naam- en het beste antwoord, het antwoord van Abraham, is eenvoudig “hier ben ik ”klaar om Uw roep te horen, om een stukje van Uw al te gebroken wereld heel te maken. 
Bron: “Jonathan Sacks een gebroken wereld heel maken”