Coaching of therapie, om te werken aan wie jij bent

We geven hulp met als uitgangspunt het Bijbelse mensbeeld:  een eenheid van geest, ziel en lichaam. We werken vanuit een professionele integratie van Bijbelse counseling en wetenschappelijke psychotherapieën die aan de Bijbel zijn getoetst.   

Jouw vragen, behoeften en ideeën zijn het startpunt van de hulpverlening. Er zijn vele namen in Nederland voor allerlei vormen van hulp die worden aangeboden. Wanneer je bij ons een coaching traject aan gaat stel je een doel die jij wilt bereiken. We gaan je dan door allerlei tools aan te bieden jou op weg helpen. Maar het kan ook zijn dat je op dit moment niet de capaciteit hebt om in het hier en nu goed te functioneren. Het kan dan goed zijn om therapeutische terug te kijken naar de periode die je hebt door gemaakt. Van binnen kan bijvoorbeeld veel pijn of boosheid zitten.
Door hier over te praten, de ruimte te geven, het te bekijken met liefde en zonder oordeel kun je het een plek geven waardoor je verder kan groeien.   

Ik wil mijn creativiteit, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen in zetten om een veilige plek te creëren voor jou met ruimte om je te ontwikkelen. God heeft een mooi plan met je leven en we gaan aan de slag om barrières die daartussen staan op te ruimen.   

Kennis wil ik gebruiken vanuit de psychopathologie, coaching en pastoraal therapeutische kant.
Hiervoor heb ik opleidingen en ervaring opgedaan in alle drie de richtingen.

It’s not the load
that breaks you down.
It’s the way you carry it.
– Lena Horne –